«Левада Карго» стала партнером Всеукраїнського молодіжного форуму «Єднання»

04.12.2023
Share

«Левада Карго» та «Контейнерний Термінал Фастів» (які входять до складу Групи Лемтранс) стали одними із партнерів Всеукраїнського молодіжного форуму «Єднання», який відбувся 01 грудня 2023 року в Україні.


Організатором заходу виступила Фастівська міська рада, а також Українська асоціація молодіжних рад та Міністерство закордонних справ України.
Форум мав на меті формування громадянської культури молоді, сприяння гуртуванню молодіжних лідерів та декларуванні спільного прагнення молоді в ході процесу євроінтеграції України. Серед іншого учасники Форуму обговорили виклики, що наразі стоять перед Україною, та ключові аспекти подальшого розвитку країни, де особлива увага відводиться ролі молоді та міжнародних партнерів.


Учасниками Форуму стали посли європейської молоді в Україні, представники молоді із 27 адміністративно-територіальних одиниць, владних структур та громадянського суспільства.
В планах із найближчих ініціатив візит молодіжної делегації до м. Брюссель на зустріч з преставниками Європарламенту та Єврокомісії та передача резолюції Форуму стосовно підтримки євроінтеграції України.  


"Ми вдячні організаторам за можливість долучитися до цієї події та підтримати українську молодь через Всеукраїнський молодіжний форум, – коментує генеральний директор компанії "Левада Карго" Володимир Деменко. – Впевнений, що завдяки спільним зусиллям держави та бізнесу молоді люди матимуть можливість самореалізації та будуть залишатись в Україні і робити власний внесок у розвиток країни".
 

Підписка на новини

Будьте в курсі подій