«Лемтранс» передав чергову допомогу українським військовим

16.04.2023
Share

Сьогодні основні зусилля компанії «Лемтранс» спрямовані на підтримку ЗСУ, ТРО та логістичної безпеки України. Цього тижня компанія придбала та передала українським захисникам сучасне військове обладнання — безпілотник DJI Matrice 30T Drone Worry-Free Plus Combo.

Ця модель квадрокоптера — надзвичайно маневрена. Квадрокоптер оснащений потужними подвійними камерами, зокрема високоякісним 4/3 CMOS-сенсором і радіометричним тепловізійним сенсором. Ця модель характеризується міцною конструкцією та стійкістю до погодних умов, що дасть захисникам змогу надійно працювати в складних умовах. Загальна вартість становить понад 400 тис. грн.

Загалом за час війни «Лемтранс» спрямував понад 24 млн грн на допомогу країні в межах мілітарної ініціативи «Сталевий Фронт» Ріната Ахметова, а також на інші гуманітарні програми.

«Ворог продовжує щодня руйнувати нашу інфраструктуру та зазіхати на життя українців. Тому підтримка ЗСУ та логістична підтримка країни — одні з основних пріоритетів для нас, — каже СЕО компанії "Лемтранс" Володимир Мезенцев. — Цього разу ми передали квадрокоптер, який, я впевнений, допоможе захисникам проводити розвідку та своєчасно виявляти ворожі позиції».

Компанія системно надає допомогу захисникам. Крім автівок, бронежилетів і пічок «буржуйок», військовослужбовцям передають квадрокоптери й інші засоби, які допомагають у боротьбі з ворогом.

Наша підтримка полягала також у сплаті логістичного тарифу для доставляння гуманітарного вантажу залізницею з Європи для мирного населення України. На сьогодні із використанням залізничного коридору Railway Helps Ukraine в Україну було доставлено понад 2700 тонн гуманітарної допомоги. Доставляли медикаменти, продукти, засоби гігієни, обладнання. Допомогу отримували Харківська, Київська, Запорізька, Дніпропетровська та Луганська області.

«Сьогодні головне завдання кожного — це робити максимум на своєму місці та допомагати тим, чим можете. Тільки так, тільки разом, об’єднавши зусилля, Україна переможе», — підсумував Володимир Мезенцев.

 

Підписка на новини

Будьте в курсі подій